Szakmai rendezvények - Aktuális

A szeminárium tematikája:
 

Nemespenésszel érő sajtok, halloumi (grillsajt) és mozzarella 

 

A lágy sajtok  gyártásának elméleti alapjai

Gyakorlati bemutató és gyártás:

Camembert típusú sajt
Roquefort típusú sajt
Halloumi (grillsajt)
Mozzarella

Időpont: 2018. október
Helyszín:  Lebensmitteltechnologisches Zentrum, 
A-3250 Wieselburg, AUSZTRIA
Résztvevők száma:  15 - max. 20 fő
Részvételi díj:  38.000,- Ft / fő *

A részvételi díj * az oktatás és az írásos oktatási anyag költségeit foglalja magában; NEM tartalmazza az utazás és a szállás költségét.

A szemináriumon gondoskodunk a magyar fordításról és a résztvevők az oktatási anyagot is  magyar nyelven kapják meg.

Jelentkezési határidő:  2018. szeptember vége

Szakmai rendezvények - Archívum

A szeminárium tematikája: 

 

Kemény sajtok gyártásának elméleti alapjai

Gyakorlati bemutató és gyártás:

Alpesi sajt (Bergkäse)
Parmezán
Pecorino

Időpont: 2018. január 12.
Helyszín:  Lebensmitteltechnologisches Zentrum, 
A-3250 Wieselburg, AUSZTRIA
Résztvevők száma:  15 - max. 20 fő
Részvételi díj:  38.000,- Ft / fő *

A részvételi díj * az oktatás és az írásos oktatási anyag költségeit foglalja magában; NEM tartalmazza az utazás és a szállás költségét.

A szemináriumon gondoskodunk a magyar fordításról és a résztvevők az oktatási anyagot is  magyar nyelven kapják meg.

Jelentkezési határidő:  2017. november 10.   
Befizetési határidő:   2017. december 12.

A szeminárium tematikája:

 

Félkemény sajtok gyártásának elméleti alapjai

Gyakorlati bemutató és gyártás:

Raclette típusú sajt
Tilsiti típusú sajt
Félkemény kecskesajt

Időpont: 2018. március 8.
Helyszín:  Lebensmitteltechnologisches Zentrum, 
A-3250 Wieselburg, AUSZTRIA
Résztvevők száma:  15 - max. 20 fő
Részvételi díj:  38.000,- Ft / fő *

A részvételi díj * az oktatás és az írásos oktatási anyag költségeit foglalja magában; NEM tartalmazza az utazás és a szállás költségét.

A szemináriumon gondoskodunk a magyar fordításról és a résztvevők az oktatási anyagot is  magyar nyelven kapják meg.

Jelentkezési határidő:  2018. január 10.   
Befizetési határidő:   2018. ferbuár 8.

A rendezvény célja:    a sajtkészítéssel kapcsolatos szakmai ismeretek rendszerezése, bővítése, valamint szakmai konzultáció

Időpont:                     2017. március 7. és 8.

Előadóink szakterületük kiemelkedő képviselői:

  • Dr. Orbán Gyuláné a Nyerstej Minősítő Laboratórium vezetője volt;
  • Dr. Horváth Zoltán főállatorvos a tejtermelés, a tejfeldolgozás, továbbá a húshigiénia legismertebb és legjobb szakértője;
  • Dr. Unger András, a Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet nyugalmazott igazgatója;
  • Unger Katalin MSc élelmiszer mérnök, a tejipari laboratóriumok kiszolgálásra szakosodott Labomark Kft. ügyvezetője. 

A sajtgyártással kapcsolatosan előadónk, Dr. Unger András az összefüggéseket is meg kívánja világítani, melyek ismerete a jó minőségű termék előállításában segítheti a sajtkészítőket, s egy-egy témakör zárásaként a résztvevők feltehetik kérdéseiket.

A részletes programot email-ben küldjük meg az érdeklődőknek.

2016-2017 © | sajtkeszitoknek.hu
sajtkultúrák, oltóenzim és kellékek sajtkészítéshez