Kazeinjegy, kazeinszám

A kazeinjegyet a sajtok jelölésére, ill. a termék nyomon követésére használják.

Természetes alapanyagból: kazeinből készül, élelmiszeripari minősége garantált; jól tapad a sajtra és gyakorlatilag a kéreg részévé válik.

Használata rendkívül egyszerű:   préselés előtt vagy az első forgatáskor kell a friss sajt tetejére vagy oldalára felhelyezni.

A kazeinjegy rúzzsal, természetes kéreggel érő és bevonóval kezelt sajtoknál egyaránt alkalmazható.

 

Szín: Átmérő: Számozás:
Natúr 45 mm 001-250
Piros 45 mm 251-500

 

A kazeinjegyek gyűjtőcsomagolása:  250 db / doboz

Minőségét megőrzi a doboz oldalán jelzett időpontig.

A kazeinjegyet felhasználásig az eredeti csomagolásában kell tárolni!

A kazeinszámot a gyártási dátum jelölésére ill. a termék nyomon követésére használják.

Természetes alapanyagból:

- kazeinből készül,  

- élelmiszeripari minősége  garantált,

- jól tapad a sajtra és gyakorlatilag a kéreg részévé válik.

 

Ugyanúgy kell használni, mint a kazeinjegyet, azaz:

- préselés előtt vagy az első forgatáskor kell a friss sajt tetejére vagy oldalára felhelyezni .

Gyűjtőcsomagolás: 100 db / zacskó

2016-2017 © | sajtkeszitoknek.hu
sajtkultúrák, oltóenzim és kellékek sajtkészítéshez